Кулінарні поєдинки Соми

Опис
Сома Юкіхіра готує разом зі своїм батьком Джуічіру відтоді, як себе пам'ятає. Працюючи су-шефом у батьковому ресторані, він роками вдосконалював свою кулінарну майстерність і вигадував нові страви, щоб здивувати клієнтів. Він прагне перевершити батькову майстерність і одного дня перебрати на себе управління рестораном, але він шокований, коли дізнається, що Джуічіру закриває заклад, щоб знайти роботу в Нью-Йорку.
Замість того, щоб піти за батьком, Сома вступає до престижної кулінарної академії Тооцукі, яку закінчують лише 10 відсотків студентів. Школа славиться своїми «шокуґекі» – кулінарними змаганнями між студентами, які часто використовуються для вирішення суперечок. Джуічіро каже Сомі, що для того, аби перевершити його, потрібно пережити наступні три роки в Тооцукі і закінчити навчання там.
На молодого шеф-кухаря чекає жорстокий навчальний план академії та шалена конкуренція серед студентів, і він мусить навчитися орієнтуватися у підступному середовищі, якщо хоче мати шанс на здійснення своєї мрії. Та чи вистачить йому одних лише навичок, щоб піднятися на вершину?