Бармен: Божественний келих

Опис
Міва Курушіма та її колега Юкарі Хігучі шукають кваліфікованого працівника для роботи на стійці бару у відомому готелі «Кардинал». Власник готелю вимагає від потенційного працівника лише одного: бармен повинен вміти готувати найвишуканіший напій, відомий під назвою «Келих Бога». Оскільки Міва не до кінця розуміє цю вимогу, її пошуки вичерпуються після того, як кожен, кого вона шукала, не може пройти повз пильну увагу власника готелю.
У тихому і відокремленому місці серед галасливих провулків Гінзи розташований «Едем Холл». Цей затишний бар обслуговує Рюу Сасакура, вундеркінд-міксолог, який точно знає, який напій полегшить турботи його клієнтів у будь-який момент. Кожна склянка, яку він подає, прикрашена скромністю, забезпечуючи таку необхідну розраду для людей з усіх верств суспільства у скрутну хвилину.
Випадково зустрівши Рюу, голова ради директорів був вражений його барменськими здібностями і вирішив запросити його до готелю «Кардинал». Він стає одним із постійних відвідувачів Рюу, щодня намагаючись переконати його покинути «Едем Холл». Але навіть за сприяння Міви завербувати саме цього бармена виявляється складніше, ніж очікувалося.